Maanantai 14.5.

Naudanliha Rendang Pataa (g,l)
Nyhtökaura Rendang (l, k)
Basmatiriisiä

Tiistai 15.5.

Kana Pot Pie (l)
Parsakaali-Feta Pot Pie (l, k)
Gravy-Kastiketta (g,l,k)

Keskiviikko 16.5.

Paellaa (l,g)
Tortilla Espagnole (l,g,k)

Torstai 17.5.

Thai tyylisiä porsaanlihapullia (g,l)
Paistettua Tofua ja kasviksia (g,l,k)
Paistettua riisiä “phad thai” (g,l,k)

Perjantai 16.5.

Soft Taco Buffet:
Porsaanposkea BBQ kastikkeella
Kahvi-Suklaa Mole Mustapavuista
Maissisalsaa & Pico De Gallo
Minttujogurttia

Post Author: foodbygibson-admin