Maanantai 16.4.

Nakkistroganoff (l)
Soijanakkistroganoff (l, k)
Keitettyjä perunoita

Tiistai 17.4.

Pintasavustettua porsaan ulkofilettä (l, g)
Voissa paahdettua juuriselleriä (l, k)
Rosépippurikastiketta (l)
Bataattipyrettä (l, k)

Keskiviikko 18.4.

Talossa tehtyjä, voissa paistettuja silakkapihvejä (l)
Kasvispihvejä (g, l, k)
Perunamuussia (l,k)
Tillikermaviiliä sekä Yrttijogurttia (l, k, g)

Torstai 19.4.

Riistanlihapyöryköitä (l, g)
Sienikastiketta (l, g, k)
Punajuuripyöryköitä (l ,k)
Paahdettuja Perunoita

Perjantai 20.4.

Porsaanribsejä talon BBQ-kastikkeella(l,g)
Täytettyjä kesäkurpitsoja (l,k)
Valkosipulilohkoperunoita (l, veg)

Post Author: foodbygibson-admin