Maanantai 21.5.

Talon lihamureketta ja ruskeaa kastiketta (g, l)
Kasvispihvejä ja minttujogurttia (g, l, k)
Perunamuusia (g, l, k)

Tiistai 22.5.

Sokeripaahdettua porsaankylkeä punaviinikastikkeella (g)
Linssipyöryköitä ja hunaja-yrttijogurttia (g, l, k)
Paahdettuja kasviksia ja perunoita (g, l, k)

Keskiviikko 23.5.

Talon paistetut muikut (l, saatava gluteenittomana)
Perunamuusia (g, l, k)
Tillikermaviiliä ja ruskeaa voita (g, l, k)
Voissa paistettua juuriselleriä

Torstai 24.5.

Szechuan nauta pataa ja parsakaalia (g)
Parsakaali-tofupataa (g, l, k)
Basmatiriisiä (g, l, k)

Perjantai 25.5.

Savustettua porsaan ulkofilettä viherpippurikastikkeella (g, l)
Paahdettuja perunoita (g, l, k)
Kesäkurpitsarullia (g, l, k)

Post Author: foodbygibson-admin