Olemme catering-palvelu, jonka ensisijainen tehtävä on toteuttaa asiakkaamme kanssa maistuva ja tapahtumaan toimiva catering-kokonaisuus.

Järjestämme asiakkaamme kanssa aina yksilöidyn ja huolella räätälöidyn catering-kokemuksen yhteisellä yli 20 vuoden kokemuksella. Olemmekin toteuttaneet   aikana lukuisia tapahtumia, 20 henkilön pikkujouluista aina 1000 henkilön sirkusbileisiin asti. Lisäksi pyöritämme kesäisin Three Waco Tacos -nimistä soft taco -tuotemerkkiä. Toimimme kyseisen nimen alla lähinnä festivaaleilla ja suurissa tapahtumissa.

Panostamme valmistamassamme ruoassa aina ensisijaisesti makuihin sekä otamme luonnollisesti huomioon asiakkaamme erityistoivomukset, mitä tulee esimerkiksi tarjoilun ulkonäöllisiin seikkoihin tai erikoisruokavaliohin. Valmistamme kaikki ruoat aina omin käsin tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista mahdollisimman maistuvan lopputuloksen varmistamiseksi.

Oletteko etsineet catering-palvelua, jonka kanssa voitte asioida vaivattomasti ja saada aikaiseksi juuri sellaisen juhlaruokailukokemuksen kuin haluatte? Ottakaa yhteyttä meihin ja voimme tehdä teille tarjouksen vaikka samana päivänä! Takaamme että tuotteemme laatu ja pyytämämme korvaus ovat erittäin kilpailukykyisiä!

Tule tutustumaan meihin vaikka lounaalle Mäkkylään!

Terveisin Mathias, Ilkka sekä Andreas